Full steam ahead

Stoom is veel meer dan waterdamp. Stoom is kracht. We gebruiken stoom om de wereld onze culinaire oplossingen te bieden. Stoom verdwijnt uiteindelijk in de lucht, maar Deliva is een vaste waarde in de sector.

 

Sommige idealisten noemen het een droom, wij noemen het een missie. Een missie om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf in de Europese voedingsindustrie. Een betrouwbare partner te zijn voor voedselconcepten op maat. En een innovatieve omgeving te creëren voor gemotiveerde medewerkers.

Deliva versmelt een internationale mentaliteit met een familiale spirit. 

Spitstechnologie met een menselijke toets. En een vurige ambitie met een bescheiden mindset. Bij onze leveringen beloven we alleen wat we kunnen waarmaken, en maken we altijd waar wat we beloven. Voor al onze klanten.  Of ze nu op zoek zijn naar kant-en-klaargerechten of voedselconcepten op maat.

 

Maar álle klanten verwachten dat onze maaltijden altijd even vers en voedzaam zijn. Daarom hebben we onze ultramoderne technologie en processen ontwikkeld waarbij ingrediënten langzaam gegaard worden. Zo kunnen we de allerhoogste standaarden op het gebied van voedselkwaliteit en -veiligheid garanderen, en blijven alle vitamines en heerlijke smaken bewaard. Voor een verrukkelijk resultaat.

 

Om die belofte keer op keer na te komen, besteden we aan elke stap in ons proces

evenveel aandacht en zorg.

Van het samenstellen van baanbrekende recepten en het inkopen van de juiste producten tot het in plakjes en dobbelsteentjes snijden, het dichtschroeien, roeren en samenvoegen van alle ingrediënten om harmonische gerechten te bereiden. Die verpakken, verwerken en transporteren we met de grootste zorgvuldigheid. Allemaal om te garanderen dat we duizenden bedrijven in heel Europa dé perfecte maaltijden kunnen aanbieden.

 

Onze processen en technologie zullen altijd blijven evolueren. Weet je waarom? Omdat we willen inspelen op veranderingen qua levensstijl en de gezondheidsuitdagingen van morgen, én op een verantwoorde manier willen omgaan met onze planeet voor een duurzamere toekomst.

 

Om de toon te blijven zetten en een betrouwbare partner te blijven, moeten we tot het uiterste gaan, vooruitdenken en er stoom achter zetten.