Bij Deliva geloven we dat uw smaakpapillen de scheidsrechters zijn bij de quotering van een gerecht. Een maaltijd komt pas volledig tot zijn recht als alle smaaksensaties in balans liggen. Dit evenwicht is het resultaat van een proefondervindelijke zoektocht, waarbij extern veldwerk aangevuld wordt met interne research. Door continu de vinger aan de pols te houden en de eindgebruikers nauw te betrekken bij het smaakproces, ligt onze naam op ieders puntje van de tong. 100% smaakecht dankzij de ‘sous-vide’ kooktechniek. Het garen gebeurt in een luchtdichte folie speciaal bestemd voor voedingsbereiding in de vacuüm kooktechniek. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten in een waterbad of stoomoven op een constante lage temperatuur. Het belangrijkste voordeel is dat smaak en textuur van de ingrediënten optimaal blijft. Mede door het vacuüm verpakken blijven onze gerechten minstens 21 dagen goed in de koeling. Vlees, vis en gevogelte blijven heerlijk sappig en mals. Groenten behouden hun vitamines en smaak. Bovendien is het resultaat verbluffend en moet je er als verantwoordelijke in de grootkeuken nauwelijks naar omkijken. De bereiding gebeurt dan ook strikt volgens de vooraf vastgestelde receptuur. Onze foodexperts treden regelmatig op als adviseurs en zijn nooit te verlegen om onze klanten bij te staan met advies over de bereiding en afwerking van specifieke gerechten.