We bieden en
leveren de allerbeste
voedselconcepten
op maat.

Vandaag. Morgen.
Samen.

Deliva versmelt een internationale mentaliteit met een familiale spirit. Spitstechnologie met een menselijke toets. En een vurige ambitie met een bescheiden mindset. 

Innovatieve technologie

Van kant-en-klaargerechten tot voedselconcepten op maat – onze maaltijden zijn altijd even vers en voedzaam.

 

Dankzij onze ultramoderne technologie, waarbij ingrediënten langzaam gegaard worden, kunnen we de allerhoogste standaarden op het gebied van voedselkwaliteit en -veiligheid garanderen. Bovendien blijven zo alle vitamines en heerlijke smaken bewaard, voor een verrukkelijk resultaat.

 

 

Menselijke toets

Onze medewerkers zijn het geheime en essentiële ingrediënt dat Deliva succesvol maakt. Samen zijn we één! Door hun ambitie, inventiviteit en ingesteldheid kunnen we een pioniersrol blijven vervullen en steeds onze beloften nakomen. Van seizoensgebonden smaken tot geraffineerde creativiteit, van catering zonder verspilling tot duurzame maaltijden. Onze medewerkers maken dat mogelijk.

 

 

 

Bij Deliva beloven we dat je kunt werken op je eigen tempo en onder je eigen voorwaarden. Je krijgt tal van kansen en kunt je talenten ontplooien in een stimulerende omgeving.

The sky is the limit!

Klaar om stoom achter je loopbaan te zetten?

Wetenschapper of specialist. Coördinator of smaakontwikkelaar. Tussen de kruiden of aan het roer. We zijn continu op zoek naar dé geknipte gemotiveerde medewerkers, op elk niveau van ons bedrijf.

Wat gebeurt er bij Deliva?

De modellen van Deliva aan het woord
23 augustus 2022

De modellen van Deliva aan het woord

Dat onze medewerkers van véél markten thuis zijn, bewijzen Ning en Peter. Zij lieten ze zich van hun fotogeniekste kant zien voor onze nieuwe campagne. En het mag gezegd: ze deden dat schitterend. ...
Lees meer
De HR-software van AFAS stroomlijnt administratie bij Deliva
23 augustus 2022

De HR-software van AFAS stroomlijnt administratie bij Deliva

Niet meer bellen of eindeloos mailen voor het verkrijgen van je documenten. Binnenkort is je personeelsdossier makkelijk aan te passen en te raadplegen zijn op het gloednieuwe personeelsadministrat...
Lees meer
Onze samenwerking met Adecco
23 augustus 2022

Onze samenwerking met Adecco

Sinds september is bedrijvengroep Umami, Deliva, DCS en Clean Minds een partnership aangegaan met HR-gigant Adecco. Aan het woord HR-businesspartner Edith Reyskens.
Lees meer
Job in de kijker: Marco Franceschini
23 augustus 2022

Job in de kijker: Marco Franceschini

Bij Deliva delen we allemaal één grote, gezamenlijke passie: lekker eten. En die dragen we elke dag opnieuw uit via onze smaakvolle bereidingen en gerechten. Maar waar blijven we toch de inspiratie...
Lees meer
Team in de kijker: logistiek team
23 augustus 2022

Team in de kijker: logistiek team

Alles wat bij Deliva binnenkomt én buitengaat, passeert langs de vakkundige handen van onze dienst Logistiek. Maar wat maakt dit team nu zo bijzonder? Verantwoordelijke Peter, ploegleider Liborio e...
Lees meer

GOT A CHALLENGE FOR US?

We take it on full steam ahead