In recent years, sustainability has taken a prominent place in Deliva's policy and growth strategy. It is natural for us to take responsibility for a more livable world - not a task, but a given.
We hopen natuurlijk dat je je goed voelt in je werkomgeving. En dat alles er vlot, aangenaam én volgens de regels verloopt. Maar misschien kwam je al eens in een situatie terecht waar je je...
Alato, Yannick en Robin zijn de drie musketiers van IT. Je vindt hen meestal op Deliva, maar springen evenzeer te hulp wanneer er IT-problemen zijn op externe sites. En het mag gezegd: de v...
Iedereen die al eens bij Deliva kwam, is het er unaniem over eens: de kantine is dé place to be. Want daar word je goed gesoigneerd. Of je nu zin he...
Wie bij Deliva binnenkomt, kan niet naast de stralende verschijning van Antonietta kijken. Ze is meestal in de weer met stofzuiger of dweil, maar neemt gegarandeerd de tijd om je hartelijk ...
Een goed geoliede machine. Da’s wel het minste wat je van de productieafdeling kunt zeggen. Zij zorgen er immers voor dat er dagelijks maar liefst 125.000 kg eten kan vertrekken naar honger...
De groep boven Deliva, Umami en Clean Minds uit Genk bij top drie beste Limburgse ondernemers van het jaar. “Ons geheime ingrediënt? Een no-nonsens aanpak met een familiale sfeer.”
Woensdagavond werd de groep boven Deliva, Umami en Clean Minds uit Genk bekroond met een top 3 plaats als ‘ondernemer van het jaar’ van Limburg. De groep schrijft zijn succes grotendeels toe aan hu...
Lars werkt intussen zo’n drie jaar als chauffeur bij Deliva. Hij rijdt voornamelijk naar klanten in de Ardennen, Luxemburg en Frankrijk. Ook stoomt hij de nieuwe chauffeurs klaar voor hun l...
Massimo werkt sinds 2009 bij de Technische Dienst als onderhoudstechnieker. Hij groeide door tot ploegbaas en leidt vandaag een team van drie techniekers.
De Deliva app zal bij de meesten wel een belletje doen rinkelen. Hiermee plaatsen onze klanten onder andere hun bestellingen. Maar wist je dat de app doorheen de jaren een flinke evolutie d...
Een bedrijf runnen, daar komt heel wat papierwerk bij kijken. Gelukkig kan tegenwoordig bijna alles digitaal. General Manager Hans en Finance Manager Danny leggen uit hoe Routty het leven b...
Maintenance, Facility en Fleet Manager Roberto over de plaatsing van zonnepanelen
Energie is een hot topic in deze tijden. We zijn bij Deliva al langer bezig met energiebesparing, maar nu staat één van onze grootste projecten op de planning: de plaatsing van zonnepanelen...
Het stokpaardje van ons bedrijf? Kwaliteit! Onze bereidingen moeten in topconditie bij onze klanten arriveren, maar ook aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen qua hygiëne, voedselveiligh...
Jean-Pierre is een man die elke dag kruiding geeft aan het leven. Neem dat gerust letterlijk, want met een functie als kruidenmeester zit hij daarvoor op de ideale plek. Hij vertelt zelf wa...
Onze producten komen in topconditie bij onze klanten aan. Daarvoor moeten ze natuurlijk juist verpakt en correct gelabeld zijn. Kurt en Heidi werken al jarenlang samen aan één van de inpakm...
Bij Deliva gaan we graag een stapje verder voor onze klanten. Wanneer zij bepaalde noden of vragen hebben, willen wij die beantwoorden. Zelfs als we daarvoor totaal nieuwe producten moeten ...
CEO Marleen and General Manager Hans on the rebranding of Deliva
There’s something in the air at Deliva lately. Nothing new, because everyone is used to the fragrant aromas of our delicious cooking. However, there was an extra spoonful of mystery this time. The ...
Ning and Peter prove that our employees are versatile. They showed their photogenic side for our new campaign. And it has to be said: they did a brilliant job. They tell us how it felt to be a mode...
“Our ambition? Not having to use tap water in the long run”
Every day, in addition to our food, we also produce a lot of waste water. Just think of cooking water, washing water, cleaning water ... Unlike at home, we can't just let it flow down the drain. Fi...
In September, the Umami, Deliva, DCS and Clean Minds group of companies established a partnership with HR giant Adecco. HR Business partner Edith Reyskens shares her thoughts.
At Deliva, we all share one great, common passion: good food. And we express it every day through our tasty preparations and dishes. But where do we get the inspiration for all these goodies? And h...
We need tasty and high-quality raw materials for our delicious dishes. Our purchasing department orders all the ingredients, materials, and packaging from carefully selected suppliers. Jo, Karlien ...
Everything that enters and leaves Deliva passes through the expert hands of our Logistics department. But what makes this team so special? Supervisor Peter, shift manager Liborio, and warehouse ope...